Kismama fotózás

Previous slide
Next slide

 Üdvözöllek a Salgótarjáni fotóstúdiómban, ahol egyedülálló kismama fotózási élményben lehet részed. Stúdióm rendkívül kedvező helyen található, így könnyedén megközelíthető. Itt kellemes és barátságos környezetben teheted felejthetetlenné a terhességed legszebb pillanatait.

Amennyiben inkább azt szeretnéd, hogy a természet varázslatos környezete ölelje körbe a fotóidat, együtt megtervezhetjük a kismama fotózást külső helyszínen is. Ajánlhatok olyan helyeket, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak a fotókhoz, de nyitott vagyok a te ötleteidre is.

 Ha a külső fotózás mellett döntesz, előzetesen egyeztethetünk és együtt megnézhetjük a kiválasztott helyszínt. Ez segít abban, hogy biztosítsuk a legmegfelelőbb környezetet és meggyőződjünk arról, hogy semmilyen változás vagy akadály nem jelentkezett a helyszínen.

Nálam a kismama fotózás nem csak egy egyszerű fotózás, hanem egy varázslatos élmény, ahol a figyelem a te kényelmedre és elégedettségedre irányul. Célom az, hogy olyan képeket készítsek, amelyek a lehető legszebben megörökítik ezt az egyedülálló időszakot az életedben.

 A fotózás előtt részletesen átbeszéljük a számos fontos részletet, hogy garantáltan megfeleljen az elképzeléseidnek. Ötletképeket is szoktam kérni, hogy tisztában legyek az elképzeléseiddel, és azokat inspirációként használjam a saját kreatív hozzájárulásom mellett.

A helyszínt is részletesen átbeszéljük, hogy a fotózás stílusához és hangulatához leginkább illő helyet válasszuk ki. Ez különösen fontos a kismama fotózásnál, hogy a megfelelő atmoszférában és környezetben készülhessenek a lenyűgöző felvételek.

 A ruhaválasztás is kiemelt figyelmet kap a fotózás előtt. Javaslom, hogy hozzatok magatokkal 2-3 különböző szett ruhát, hogy választékotok legyen, és megnézzük, melyik illik leginkább az adott helyszínhez és a kívánt hangulathoz. 

 A kismama fotózás ideális időpontja általában a 30-36. terhességi hét között van, amikor a pocak már jól látható, de még nem érte el a legnagyobb méretét. Ebben az időszakban a kismama energikusabb, kényelmesen mozog, és a várandósság csodálatos pillanatai szépen megörökíthetőek.

Tervezzük meg a saját kismama fotózásodat még ma, hogy örök emlékként megőrizhesd ezt a csodálatos időszakot az életedben!

Várlak szeretettel, hogy együtt alkossunk emlékezetes és lenyűgöző kismama fotókat!

Árak és további információkért: katt ide

Kismamafotózás csomagok:

Kis csomag:

 • 60 perc fotózás külső helyszínen vagy fotóstúdióban (40-60 nyers képből lehet kiválasztani a nektek tetszőket amit egy általam küldött link segítségével tudtok elérni. A képeket letölteni nem lehet csak megjelölni amit kértek. )
 • 6 db retusált kép nagy felbontásban online felületen továbbítva
 • kismama ruhákat is tudunk biztosítani a fotózásra 3000 ft/db áron (2 db 5000 ft)
 • Ár: 23.000 ft.

Nagy csomag:

 • 90 perc fotózás külső helyszínen vagy fotóstúdióban (60-80 nyers képből lehet kiválasztani a nektek tetszőket amit egy általam küldött link segítségével tudtok elérni. A képeket letölteni nem lehet csak megjelölni amit kértek. )
 • 12 db retusált kép nagy felbontásban online felületen továbbítva
 • Ár: 38.000 ft.
 • kismama ruhákat is tudunk biztosítani a fotózásra 3000 ft/db áron (2 db 5000 ft)

Fotóstúdió Salgótarjánban.

A csomagban megjelölt retusált képeken felül további képek is kérhetőek retusálásra:

 • 1 kép retusálva 2.500 Ft
 • 1 kép retusálva háttércserével 3.500 Ft.
 •  

Eredeti (Raw) fájl: 10.000 Ft/db

Üzemanyag ár: 100 ft/km.

error: Content is protected !!