Így készülj a stúdiófotózásra

Ötletek, javaslatok, tanácsok

Porté fotózás salgótarján

 Nagyon fontos az ápolt megjelenés. Ha már eldöntötted, hogy szeretnél magadról készíteni egy jó fotósorozatot akkor figyelj arra, hogy a sminked, frizurád és a körmöd is megfelelően és szépen legyen elkészítve. Ne a fotózásra kísérletezz új frizurával, sminkel csak ha biztos vagy benne, hogy előnyösen áll neked. A végeredményt ezek is befojásolják.

Hasznos tanácsok: fontos,hogy amennyire lehetőség van rá, aludd ki magad a fotózás előtt, kipihenten érkezz a fotózás helyszínére. Egy kis sminkkel a fáradtság számos jelét hatékonyan el lehet tüntetni,de azért nem lenne baj, ha nem kizárólag erre hagyatkoznál. Jó smint ide vagy oda,de hidd el, látszik rajtad, hogy friss vagy és üde, vagy örülsz, hogy élsz.

Ajánlott 2-3 ruhaszettet hozni magaddal témától függően. Én segítek ezek közül a megfelelőt kiválasztani ami szerintem előnyösen mutat majd a képeken. Alapvetően egyszínű vagy kevésbé mintás, szolidan elegáns viseletekben érdemes gondolkodnod, de ez a fotózás jellegétől, céljától és az alakodtól is függ. Természetesen többféle ruhában is készülhetnek képek. A ruhákat érdemes átvasalni a fotózásra, valamint ügyelj arra, hogy ne gyűrődjenek össze, míg megérkezel. Kerüld a még ki nem próbált barnító technikákat, különösen a barnító krémet és szoláriumozni se a fotózás előtti napokban menj el.

Ami a hajat illeti fontos szabály, hogy frissen mosott legyen. Amennyiben közvetlenül a fotózás előtt van lehetőség még fodrászhoz is menni, az a legtökéletesebb.
Ha fested a hajad, gondoskodj róla, hogy ne legyen lenőve a fotózás napjára!
Ha tudsz hozz magaddal waxot, hajlakkot, mert elképzelhető, hogy a frizurán a helyszínen korrigálni kell.

A férfiaknál jóval egyszerűbb a dolog. Ha frissen borotváltan szereted az arcod, akkor a fotózás napján is borotválkozz meg. Ha borostád van vagy szakállas vagy akkor az a legjobb ha a fotókon is így szerepelsz, de nem árt fotózás előtt ezt is megigazítani.

A kezek állapotára mindenképp figyelj, legyenek megfelelően ápoltak.

Portré, üzleti portré fotózás balassagyarmat
error: Content is protected !!