Kiss Zsuzsanna:

Mielőtt kislányunk fél éves lett eldöntöttük, hogy szeretnénk egy profi sorozatot készíttetni róla. Férjem már régebb óta ismeri Danit, így úgy gondoltuk, hogy vele csináltatunk egy fotósorozatot. Dani egy hihetetlenül precíz, pontos, összeszedett fotós. Már a nyers képeket látva is tátva maradt a szánk, majd a kész anyagot megkapva, kétség nem fért hozzá, hogy remek választás volt. A kidolgozott képek gyorsan elkészültek, minőségileg kifogástalanok. Nem kérdés, hogy ezután az összes családi képünket kizárólag vele készíttetjük.
Üdv.: Zsuzsa és Norbi


Molnár Éva:

Kedves Dániel!
Köszönöm,hogy munkáddal örök emléket készítettél számomra. Nagyon meg vagyok elégedve a munkáddal,mert precízen és korrekt áron dolgozol.Nyugodt szívvel ajánlani foglak a barátaimnak,ismerőseimnek!
Minden jót kívánok!
Éva


Karvak Gabriela:

Dani az abszolút precíz ember, amíg nincs minden felszerelés a helyén, nem kezd bele a munkába. 🙂
egy spontán fotózás folyamán találkoztunk, így született meg az egyik kedvenc fotóm indiai ismerősömmel. Köszi! Gabi


Vágó Tamás:

Kedves Dani!
Volt szerencsém több alkalommal is igénybe venni a tehetségedet és bízom benne, hogy mihamarabb találkozunk újra! Az általad készített képek mindig teljesek és maradéktalanul hozzák az apró részleteket is. Legyen szó akár műszaki tárgyak megörökítéséről, egyéni, vagy csoportos fotózásról, a végeredmény mindig lenyűgöző. Köszönöm az eddigi munkáidat!


Szabó Andrea:

Danit testvérem ajánlotta  esküvői fotózásra
A fotózás remek hangulatban telt,  Dani nagyon segítőkész, kedves a munkájára igényes ember.
A képek extra gyorsasággal készültek el.
Életünk nagy  napját a remek fotóival tette igazán feledhetetlenné!!!!
Bátran merem ajánlani mindenkinek!
Andi


Lengyel Móni:

Dani egy nagyon tehetséges fotós, véleményem szerint. Emellett, mint ember közvetlen és kedves. Könnyen lehet vele együtt dolgozni. Amióta először voltunk nála a párommal, azóta az elképzeléseimet vele igyekszem megvalósítani. És nem tagadom, idővel majd az esküvőmön is szívesen látnám fotósként. 🙂

Móni


Orosz Betty:

Nagyon élveztem a fotozast, könnyű volt együtt működni. Nem volt az a feszélyezett fotós-modell kapcsolat, ami néha nagyon megtudja neheziteni a közös munkákat. Az instrukciokat könnyen lehetett értelmezni, és érezhető volt, hogy oda figyel arra is, én is jól érezem magam a fotózáson. A képek magukért beszélnek, igényes munkát ad ki a kezéből, én pedig csak örültem a végeredménynek. Bármikor máskor szivesen dolgoznék vele együtt megint.

Betty


Czerovszki Sándor:

Szia.
Pár szóban szeretném megköszönni, hogy segítettél elindulni a modellkedés útján!
Köszönöm hogy bíztál és hogy biztattál.
A fotózás során a közvetlenséged és türelmed rengeteget segített! Hamar felodódtam és jónak éreztem amit csinálok, a profizmusod hatására!
A képek olyannyira jól sikerültek hogy azóta sok felkérést kaptam különböző fotósoktól,különféle projektekre.
Köszönöm és remélem még fogunk együtt dolgozni.
Üdvözlet!
Czerovszki Sándor